Flyttade


Nu har Johan, Beth och tvillingarna flyttat till New Jersey. Här är sötingarna på stranden, som visst ligger fem minuter bort. Mia hade Skypeat: "Farmor, we saw New York!!!" Tydligen hade de fattat att det där med New York var nåt. Fast vad är jag säker på att hon inte begrep.

Snart ska de få en treveckorsdos svenska. Vi fyller alla hål i resväskan med bilar och marzipanbröd och presenter till Bettan som snart fyller år. Tvillingarna ska få ett lexikon av oss också, ett jättebra som inte är för lite äldre svenska barn som ska lära sig engelska (som de andra i bokhandeln) utan mer för yngre, tvåspråkiga barn. Nu är de inte så jättetvåspråkiga, men det kanske går att bota med lite besök. Och om Johan skärper sig och är konsekvent med svenskan :)


Själv skulle jag mer än gärna åka i en resväska för att hälsa på dem (läste ni om han som försökte rymma från fängelset i en resväska?). Nä, nu kanske jag överdriver. Det är ju en rätt lång resa som brukar kännas i kroppen även om man har sittplats på flyget... Men kul att nån får åka i alla fall! Allt gott måste inte drabba mig.

Inga kommentarer: