Grr

Jag vet inte om jag har berättat att jag hittade en sån där cerise Teatro-klänning på eBay för £4,99. Ny. Men säljaren hade bara möjliggjort köp från England, så jag kunde inte ens buda. Ingen annan hade budat på den så jag kände mig rätt nöjd. För om jag kommer där i slutet och frågar om hon kan skicka den till Sverige, om jag betalar extra porto, och ingen annan har visat intresse, så borde ju säljaren inte ha nåt emot det. Och det hade hon inte heller. Men auktionstiden hade redan hunnit gå ut så hon satte in den igen. Det hade inte heller lyckats henne att låta andra än britter buda, men eftersom jag visste att det var OK med säljaren hittade jag på en fejkadress i England och bjöd med den. £5,29, för nån annan hade redan haft fräckheten att bjuda £4,99! Satte mitt maxbud på nåt på £10 och tyckte ändå det var en god affär.

Så ikväll gick auktionen ut. Klänningen gick för £26 plus frakt!!! Skit, faktiskt, på ren stockholmska. Hade jag sett den några timmar tidigare hade den varit min för £4,99. Eller cirka 700:- i butik.

Men jag fortsätter leta. Just nu har jag mina ögon på en cerise klänning i siden från Monsoon. Det kan vara livsfarligt med siden om man vill gömma sin Michelin, så jag vet inte än.

1 kommentar:

Stina sa...

Grattis på födelsedagen!