Sportinlägg på Überseriöst??????????!!!!!!!!!

Det är nåt med fotboll och tjejer just nu. Sverige ska spela mot Japan ikväll, typ. Nån hade stenhårda insparkar och det kunde visst bli farligt för svenskorna. Vill ni veta mer så kan ni nog få mer information än så precis var som helst. Jag är inte känd för mina djuplodande och/eller briljanta sportinlägg.

Däremot såg jag en rolig sak på Aftonbladet, i samband med kvällens kamp.



LANDSKAMP: Vad föredrar du?

  Se resultat
  Se resultat
  Se resultat
  Se resultat
  Se resultat
  Se resultat
  Se resultat
  Se resultat
  Se resultat
  Se resultat
  Se resultat
  Se resultat
  Se resultat
  Se resultat
  Se resultat
  Se resultat


Ni kan nog inte klicka i det här på min blogg, för jag bara klistrade in det från Aftonbladet, men gå dit om ni absolut vill rösta och se resultat. Den som röstar på Fuji och Sudoku fälls för landsförräderi antar jag. För sport är ju så viktigt.


P.S. Apropå sport så var jag i Köpenhamn en gång när Sanne skulle flytta till Tenerifa och gå på universitetet där. Vi var ett helt gäng (alla danska utom jag) som precis skulle gå över gatan precis där Ströget börjar. Jag såg nån kille med bautastor kamera och mikrofon med virkat huvud på andra sidan övergångsstället. Misstänkte att det var TV. Som den oemotståndligt charmiga jag är (och då var jag även smal och snygg) magnetiserade jag killen med micken så att av alla i gruppen vände han sig till mig och frågade nåt om "kampen ikväll". Jag svarade nåt på svenska om att jag inte hade den blekaste aning om dansk sport för jag är svensk. Han fattade inte vad jag sa, och gick snopet därifrån. Där försvann min chans att vara med i dansk TV.

Och apropå danska -- vad var det med hon på Sveavägen som först frågade om vägen och sen svarade mig på engelska??? Eller den gången när jag sa Undskyld när jag hade krockat lite med nån i trängseln i Odense, och så började personen ifråga skratta. Jag har ju inte precis tur med min kommunikation... Och så ska vi få in en danska i familjen. Hoppas det går bättre :)

Inga kommentarer: