Tips om dricka

Mikael och jag åt på Vegabaren i måndags. Sen var vi på ICA Maxi i vad jag tyckte var två timmar. Men det var kul att gå och glo på tjejgrejer -- jag köpte ett läppglans; L'oréal med sån där hjärtformad applikator.

Hur som helst, det var lång kö på Vegabaren så Mikael stod i kö för oss och jag satt på uteserveringen och väntade och skissade på mitt creative nonfiction-stycke. De hade bara vanlig Fanta så jag bad om nån MER som skulle vara röd eller så. Den jag fick hette Hallon-svartvinbär och var GRYM!

Hallonsmaken måste ha varit en ny ester för den smakade verkligen som solmogna, självplockade vildhallon, inte som frysta BOB-hallon. Och det var alldeles lagom mycket hallonsmak. Inte smockfullt i varje mun, liksom. Däremot försvann svarta vinbären, som ju annars är min favoritsmak (efter äkta fläder). Men det var en riktigt god MER.

(Fast nu när jag letade efter en bild hittar jag nån som klagar på att det är 8% äpple, 2% hallon och 2% svartavinbär. Så det är egentligen en äpplemer. Men jag säger: Skit samma, den var görgod!)

Inga kommentarer: