Bara en enda lång klagovisa

Måste bara klaga på att jag har så ont i benen att jag blir gaaaaaaalen. Klättrade på sängen när jag tog kort på saker jag ska sälja på tradera och som hängde på garderobsdörrarna. Och gick lite för mycket, till exempel ut i hallen och hämtade strykjärnet (som jag använde medan ett av plaggen fortfarande hängde på galgen), hämta nålar, tejp och andra fixasaker. Jaja, nu börjar pillrena verka, så jag blir trevligare.

Däremot har jag tittat på Law & Order. Och sen gick jag på toa och sen satte jag mig här. Och när jag slängde en blick på TV:n så var det porr! Jag undviker såklart porrkanalen, men att den finns på TVÅ ställen, varav den ena på en vanlig, hederlig kanal och blir porr klockan 00 (antar jag), det tycker jag inte är OK!

Dessutom är jag lite stressad. Mamma gick hit idag och hjälpte mig fota kläder. Det tog nån timme tror jag. Men jag har lika många skor/stövlar att sälja, plus ett gäng handväskor, plus en kasse glas/koppar etc, plus några accessoarer, plus några oanvända badkläder. Det är ett par timmars jobb bara att fotografera! Sen väga grejerna samt skriva och lägga in annonserna. Ojojoj. Men jag är så optimistisk, tror jag ska få massa pengar. Får jag bara tre spänn för grejerna så tror jag att jag ska bestämma mig för att bara ge bort saker till Myrorna/Röda korset i fortsättningen. Just tre spänn är ungefär vad jag tjänade när jag sålde böcker för nåt år sen. Hoppas kläder och skodon går bättre än böcker.

Och nu känner jag att huvudvärken är migrän.

Dessutom mår jag illa. Som vanligt. Måste nog prata med läkaren om det. Att inte kunna sitta upp utan att känna sig spyfärdig är inte okej. Fast jag har ju redan suttit upp idag, på middag hos m&p. Det är inte så att jag aldrig kan sitta upp. Men inte länge. Blä, nu kommer kallsvetten också.

Och nu strejkar armarna också. De väger bly och orkar inte upp till tangentbordet. Just det, jag röjde med kläderna idag. Vad kul jag ska ha det imorgon. Må pest.

Och just det, febrig är jag också. Och stel och öm i nacken.

Det är skönt att klaga. Mikael fick ryggskott i morse (jag var fortfarande vaken när han gick upp till seminariet...) och då kan man inte riktigt med att klaga. Idag får vara hans dag. Men imorgon är det JAG igen!

Gonatt, alla flåklypare!

Inga kommentarer: