Väska

Idag fick jag mitt senaste fynd på posten, en svart enkel väska från Esprit i typ ull. Den är oerhört söt och väger lite. 37:- betalade jag för den, inkl porto. I skick som ny.

Nu räcker det med väskor. Köpte en annan svart väska förra veckan, med lite krusiduller på som bronsringar vid handtagen och så, men fortfarande rätt liten jämfört men den jag inte orkar bära. Nåt på 60:- inkl porto, så det var inte heller illa.

Däremot hade jag spanat in en tygväska från Ralph Lauren men det var jag inte ensam om.

Måste verkligen ta itu med allt säljeri. En sak in, en sak ut, sa apotekarjohanna.

Har förresten inte lipat idag. Men tagit sömnpiller två gånger fast jag bara får lov en gång.

Och jag plockade i diskmaskindn så långsamt jag kunde. Puls 124. Vilade lite, bredde sen frukostmackor. Långsamt. 121. Det verkar som om jag inte kan göra nåt utöver ligga ner om pulsen ska hålla sig under 100. Ska experimentera med ligga/sitta/stå i olika kombinationer med röra armarna imorgon. Om jag inte har tröttnat på detta vid det laget och hellre vill läsa min Grishambok. Snart vet jag inte vad den handlar om längre.

Fridens!

1 kommentar:

Monica sa...

Här går det tusentals (planerade) kronor varje dag för att kunna någorlunda bygga upp vårt hem igen. Suck ock dubbelsuck och hurra om vartannat... När allt lagt sig vill jag också megafynda! Vad roligt det låter. Kram!