Badrumsstatus

En kille eller gubbe, jag vet inte vilket, har varit här idag och tagit bort alla klinikers. Imorgon ska en annan kille/gubbe komma och ta bort fuktspärren eller vad det kan heta. Han ska i alla fall ta bort ett lager golv till.

Mikael skämtade med mig och sa att vi måste gå på toa hos Bosse, grannen, men sen kom det fram att han lurade mig.

Och jag hörde absolut ingenting. Inte nån som ringde på dörren, inte några maskiner som lät och vibrerade, nada. Och jag sov nästan 12 timmar inatt. Claes Ohlsons öronproppar och Stilnoct, säger jag bara. Halleluja.

Nu har vi tvättmaskinen och torktumlaren i hallen.  Jag stör mig inte ens, jag är bara lycklig att vårt golv ska åtgärdas och att vi inte måste betala det. Dessutom ska det bli trevligt med ett badrum som bara luktar illa om det finns en anledning, om man säger så.

Dessutom ska jag gå igenom badrumsgrejer och slänga/sortera. Provade en ny ögonpenna igår men den "rann" under ögonen efter ett tag, som de flesta gör på mig, så den ska jag faktiskt slänga. Kan prova en varje dag tills jag har slängt alla jag inge gillar. Och så många har jag inte i skåpet, kanske fyra. Ska nog sortera ut gamla läppstift också. Smink som är äldre än mitt äktenskap kanske är dags att kasta? Slänga är gött!

Inga kommentarer: