Onödig produkt men bra idé

Ibland kan något gott komma ur något dåligt. Ni vet, som att jag lärde mig älska litteraturanalys när vi läste en dålig bok.


Här såg jag en onödig produkt på eBay men fick en bra idé. Varför klipper man inte pizzan med en vanlig sax? Det är alltid så knöligt att skära en pizza. Jag tror jag ska prova nästa gång vi har pizza. Jag tar nästan jämt calzone, men det kanske går att klippa en dubbel också. Eller så får jag offra mig för vetenskapen. Eller, ännu bättre, så får nog Mikael offra sig för vetenskapen :)

6 kommentarer:

Stina sa...

Säg inte att du aldrig klippt i din pizza med en sax... :-)

Anja Olergård sa...

Nej. Brukar folk det? Här tror jag att jag kommer på nåt... Jag vet att jag är lite trög på vissa områden. Det här var tydligen ett av dem!

Monica sa...

Vi klipper alltid pizza med sax! :)

Anja Olergård sa...

Hur kan jag ha missat det i alla år? A.l.d.r.i.g. sett förr.

AL sa...

Du har missat det i alla år. (Vi fick ibland en varsin barnsax bredvid tallriken när vi fick "egna" pizzor. Mindre bråk då antar jag.)

Anja Olergård sa...

Men hjälp. Världen som jag trodde den var finns inte. Och inte ens kan jag skylla på att det är en lokal stockholmsk sedvänja, för hon fru S har alla rötter i göteborgsmyllan. Det här kanske förklarar ett och annat om min mor. Hon är inte lika praktisk sol hon är intellektuell, si. Jaja, bara å accceptera min tidvisa efterblivenhet.. Som tur är, är jag gullig ändå.