Till vissa, eller alla

1. Allers är inte min favorittidning. Julnumrena var extra bra men nu i trista februari är det för mycket
pensionärsrecept, stickmönster, blområd, kryss och kassa noveller.  Så vi kan fortsätta vara tvillingar, A-L.

2. Monnah saknar mina inlägg, säger hon, och jag är så lättflirtad alternativt lättlurad att jag genast måste hitta på nåt att säga.

3. Dagens scoop är annars att jag blivit plastmormor för andra gången. Lilla damen ville ut lite tidigt, men alla lär ha skött sig som förväntat, mor, dotter, läkare och Paul också antar jag. Han har i alla fall satt in foto på fejan, och det är väl makens uppgift :) 32nånting, 51 cm. Blond, mycket hår. Fiiiiin.

4. Har fingrarna fulla av skärsår. Inte från knivar utan papper, alvedonkartekanten och sånt. Fipplar, får blåmärken. För trött. Ska försöka måla naglarna imorgon. Det är uppiggande. Idag har varit en vidrig dag, som resultat av att jag igår inte hade somnat än när jag fick säljsamtal på mobilen kl 12.58. Igår var den där somnamekanismen som helt bortblåst. Och så har jag haft förfärligt ont i huvudet på sistone. Igår när jag tog en triptan blev det värre, och om det inte är migrän, vad är det då? Kanske en medicin jag bara tagit sen typ december. Ska testa blodtrycket hos m&p, de har köpt en maskin på amazon för halva priset mot apoteket. Men jag tror inte det är blodtrycket. Fast jag här inte kollat att den nya medicinen funkar, så kanske ändå. Hade också våldsamma magsmärtor. Trodde det var njursten. Har haft det två gånger förr det senaste halvåret. Men efter en halvtimme gick det över, och då var jag så ynklig av huvud, mage, sömn, att jag bara orkade viska gonatt och la mig och blundade. Men detta skulle inte bli ännu ett sjukinlägg. Bevisar bara att om man inte har en plan, så...

5. Planer för närmaste framtiden innehåller sälja kläder och väskor på tradera, sortera in saker i badrumsskåpet, göra ett kort till alla hjärtans dag till en väninna som blivit ofrivilligt olycklig. Sen var det ju det där med kort till födelsedagsbarn, tackkort, krya på dig-kort och allt fint jag tänkte. Har inte heller några gardiner i vardagsrummet, fortfarande, och så var det nåt mer jag glömde. Typ laga middag och duscha och tvätta lakan. Jag gör ju det jämt!

6. Det är en ME-patient i USA som hungerstrejkar för att medicinen Ampligen, som han fått prova med goda resultat, ska godkännas. Inte bara så andra ska få den, utan också att han inte ska behöva gå tillbaka till ett liv som invalid. Sånt är ju tortyr! Jag är i alla fall hungrigare än nånsin av en medicin och får dåligt samvete när jag äter med tanke på den stackars strejkaren.

3 kommentarer:

Monica sa...

Pigga kramar till dig! Och kärlek.

AL sa...

Phew, vilken lättnad! Välkommen tillbaka sister!

Önskar vi bodde närmare. Älskar att sortera in saker i skåp nämligen. Hoppas imorgon blir bättre.

Anja Olergård sa...

DUO FÅR VILKA SKÅP DU VILL. Jag älskar att ha ordning i skåpen, men här är det så fullt att om man t ex köper nya påslakan så får de inte plats i skåpet. Och ligger nytvättade på tvättbänken sen tre veckor. Böckerna har skullats färgsorteras sen jag flyttade hit. Behöver du inte semester?