Orkar inte klistra bilder

Men om jag länkar till tio snygga klänningar hos Stilexperten, kan ni inte leka med mig då, att vi behövde köpa tre var. Det är ju inte alla som vet vilken sorts nyårsfest de hamnar på. Jag tror vi äter något lagom gott med nån god förrätt och ännu godare efterrätt. Kanske har jag available parents or siblings som går med på att gå hem klockan 21.00 när jsg inte orkar mer. Vi får se. Ska börja leta menyer på pinterest. Lagom jobbigt när qman försöker somna.

Men snälla, säg en eller två eller tre av de där klänningarna. Det skulle vara jätteroligt att få veta er finklädesstil.

Och er bästa nyårsmeny!

8 kommentarer:

Sara sa...

Nej, jag väljer den här: https://www.zalando.se/michael-michael-kors-cocktailklaenning-black-mk121c06g-q11.html
Med en stor sidensjal att ha över axlarna.

Meny? Jag väljer att låta en cateringfirma ordna med maten och serveringen (Urban Deli i Sickla, deras mat är to die for, särskilt den rökta laxen med nån sås som är en asieninspirerad aioli och kanske heter nåt som en filmstjärna eller nåt). Det blir säkert bra. Och så går jag och får en proffsig make-up och frisyr fixad istället. Och naglarna.

Tekla sa...

Å, en inbjudan till nyårsfest... Härligt! Om jag ska välja någon av de klänningarna blir det den andra eller den sista. Men jag kanske måste beställa en ny kropp med då den jag har är lite jäst! Men men...
Maten hade jag helst sett att min bättre hälft hade fixat. Han är grym på gratinerad hummer, vildsvinsfilé med potatisgratäng och hemlagad creme brylé (eller hur det nu stavas...)
Jag ser fram emot att glida in på festen nyfixad från topp till tå och börja ett nytt friskt år! Hurra!

Monica sa...

Alltså, inte riktigt min stil... Den sista var kanske finast. Meny? Klassisk. Svampstuvningstoast eller Toast Skagen. Oxfilé med potatiskroketter och rödvinssås, ugnsbakad sparris med flingsalt. Creme Brulee. Mums. Nu blev jag hungrig.

Anna Linda sa...

Om man måste vilja 3 av de hon valt blir det de tre första. Men om du var ute efter vilken partystil jag hade valt då hade jag valt den hær som min representant helt klart https://www.lauraashley.se/p/heraldic-print-tie-neck-maxi-dress/.

Och ska man ha en klassisk meny tycker jag den hær læt god nær jag kikade på den förra veckan:
Sylvestersupé på Ulriksdals Wärdshus

I
Pilgrimsmussla, ostron och hjärtmusslor med frusen gurka, blekselleri och äpple samt pepparrotsmajonnäs
II
Smörstekt hummer med brioche, morotsemulsion, ingefära och chili
III
Lättrimmad och bakad torsk med caviar, beurre blanc och fänkål
IIII
Grillad oxfilé med tryffel, lök och champinjoner samt potatispuré med oxmärg
IV
Choux Puff med mörk choklad, körsbär, hasselnötter och mjölkglass

Sækra kort hela vægen rætt igeom.

En långvarig förkylning sa...

Haléns, & OS och Kappahl. Men helst en Valentino!

Anja Olergård sa...

Haha, en Valentino? Ja, då tar jag en Elie Saab eller en Armani.

Anna-Linds klänning var annars det snyggaste jag inte sett på pinterest och den "köper" jag rakt av, fast gärna på rea. Lätt sagt, de har ändå inte min storlek. Det har jag knappt själv.

Er mat lät supergod och jag börjar luta åt att mikael faktiskt måste laga nåt gott, att det inte kommer att duga med Gorbys eller färdiga plättar. Förutom AL:s mat, där oxfilé lät gott, men inte tryffel och inget av det andra heller. Jag gillar god mat, men jag är inte sååååå fin.

Sara sa...

Morotsemulsion? Jag dör! Hahahahahhahahahahahahahaaa!

AL sa...

Det ær helt ok, man kan sækert slænga några kræftstjærtar i barnmatsburk med morotspure to the same effect. Det ær nog rætt diet om man vill komma i klænningsstorlekarna oavsett. Mitt nya liv börjar efter nyår. Har jag sagt sedan januari i år.Året känns nu før kort.