Första gången

7 juli kontaktade jag tandläkaren pga att jag tappat en lagning och hade tandvärk. Förstod att min tandläkare kunde vara på semester, men eftersom tandvärken kom och gick och jag är livrädd för tandläkaren vågade jag inte gå till någon annan. Som vanligt gav de mig en morgontid (är det väldigt svårt att skriva in i journalen att jag bara kan efter 15.00???? Som jag bett dem göra alltså) och sen fick jag en tid först idag. Men den avbokade de! Första gången jag blir sur över att tandläkaren avbokar. Den psykiska anspänningen att gå och vänta på nåt man är rädd för, och som man dessutom vet blir ett ingrepp mer än bara röntgen osv, är mer än jag kan stå ut med just nu. Har varit på benen ett par minuter idag. Suttit lite på stol i köket för att jag stått upp och svalt piller så måste sitta ner innan jag går till soffan. Så just nu är jag görsur på att de avbokade. Ingen kan förstås tänka sig att det tar kraft att boka om en tandläkartid. Let me tell you about that!

2 kommentarer:

modren sa...

Vilken osis! Och nej, de har inte en susning om vad de ställer till med i ditt liv.
Hur skulle de? De avbokar ju inte för att förstöra för dig, de är bara lyckligt ovetande.
Har du fått nån annan tid? Jag ska vara där hos M nästa fredag den 25 kl 14.30. Du kan få byta med mig om det passar bättre. Men jag kan inte gå dit tidigare, för det är en krona som ska hinna bli färdig tills dess.
modren

Anja Olergård sa...

Har bett om ny tid men inte fått. Jag klarar inte att ringa. Men om jag får en tid om sex veckor ska jag kräva att de sätter in mig och avbokar nån annan. Jag har väntat sen 7 juli och vill inte hamna sist i kön. Men vi får se vad de återkommer med. Väldigt snällt att erbjuda tiden. Hoppas inte det behövs.