Dagens citat

"Jag vill inte slösa pengar på att betala mina skulder." Det påstås en deltagare i Lyxfällan ha sagt. Hans flickvän är höggravid och han har konsumtionsskulder i multihundratusenkronorssklassen och de bor separat för att de grälar så mycket. Dem borde man belägga med avynglingsförbud och god man. Är det nån som ser det stackars barnet bli en ansvarsfull vuxen? Kristallkulan spricker av sorg.

Jag blir ibland upprörd över hur fruktansvärt dåligt tv kan vara. Alla såpor om otrohet och strandklädda deltagare på lyran är värst, men Lyxfällan kommer inte långt efter. Det är verkligen förnedringsteve.

Eller så är det så i dagens läge, att man knycklar ihop en räkning eller en p-bot utan att känna nåt. Att det är normalt numera.

Det är som när ungdomar vill bli programledare eller influencer. Mmm, visst, det är jättetroligt. Men du måste faktiskt försörja dig fram tills du får ditt stora genombrott (hrmf) så pallra dig iväg till skiftet på Donken nu. Där har några jag känner arbetat. Med oerhört hög arbetsmoral.

Jag är bara 47 men tycker dagens ungdom verkar sakna en pusselbit i hjärnan.

Nej, jag ska verkligen inte klaga på dagens ungdom. Jag vet en hel hög som är fantastiska!Men de idioter som är på tv verkar vara rätt fläppa.

Jaja, det är väl så man gör "bra" tv. Ge de allra mest skruvade tillgång till kameraman och professionellt ljud, så börjar äventyret! Håll i er!

3 kommentarer:

modren sa...

Jag vet en lösning på ditt illamående av Lyxfällan: se den aldrig! Jag tittade lite en gång och blev så arg att jag bestämde mig för att aldrig mer se den. Blodtrycket steg för mycket. Folk alltså!
modren, petnoga med utgifter

Anja Olergård sa...

Jag kollar inte! Detta råkade jag läsa när jag slösurfade på tabloiderna A och E.

modren sa...

Good for you!
modren