Ännu mera ME i media!

Två lysande artiklar på SvD:s webb idag. Intervju med 15-årige Johan och Per Julin, samt intervju med Jonas Blomberg (fantastisk rubrik: ”Behövs kriskommission för sjukdomen ME”). Låt oss göra allt vi kan för att sprida dessa två artiklar så brett det bara går!

https://www.svd.se/behovs-kriskommission-for-sjukdomen-me 

https://www.svd.se/finns-ingen-behandling-som-kan-gora-johan-frisk 

Den ena artikeln är öppen (förutsatt att en ej läst upp maxantalet gratisartiklar på svd.se för en månad, då kräver den Premium.) Den andra kräver Premium. 

OBS: Ni kan alla komma åt samtliga artiklar på ett enkelt och helt kostnadsfritt sätt! Det finns två pågående gratiserbjudanden. Bägge innebär att ni bara behöver fylla i era uppgifter och så får ni digital tillgång på direkten.

Erbjudande A: Två månaders digital gratisprenumeration – kräver att ni kommer ihåg att säja upp

Det går att enkelt läsa dom låsta artiklarna genom att nappa på ett pågående erbjudande om gratisprenumeration av SvD digitalt (Premium). 

Om du klickar på en låst artikel, säger sidan att du måste vara prenumerant för att läsa. Det kommer upp en ruta där det finns ett erbjudande om två gratismånader. Bara klicka där och följ instruktionerna. 

Det vore jättebra om många blev gratisprenumeranter för att kunna låsa upp ME-artiklarna – det skulle sända en stark signal till SvD om att ME lockar läsare, vilket vore guld värt. Så be gärna vänner och bekanta att göra detsamma.

Erbjudande B: En månads gratisprenumeration – avslutas automatiskt

Det går också att läsa dom låsta artiklarna genom att använda ett erbjudande om en månads gratisprenumeration. Denna variant behöver ni ej komma ihåg att säja upp, det går automatiskt. Den innebär kostnadsfri prenumeration av digitala Premium samt tidningen (papperstidning antingen på helger eller hela veckan) i en månad. Gå in på www.svd.se/jul2017 och fyll i dina uppgifter. Den digitala tillgången startar direkt. Denna prenumeration avslutas automatiskt efter en månad.

Här är alla dom bra artiklarna:

https://www.svd.se/alvtegen-om-sjukdomen-bestamt-mig-for-att-beratta

https://www.svd.se/virus-misstanks-orsaka-kronisk-utmattning 

https://www.svd.se/behovs-kriskommission-for-sjukdomen-me 

https://www.svd.se/finns-ingen-behandling-som-kan-gora-johan-frisk 






Inga kommentarer: