Det blev nästan brun-rosa

När jag skulle komma på vilka färger jag ville ha på mitt bröllop var jag ganska inne på brunt och rosa. Kanske gammalrosa, eller rosa och cerise. Men kolla vad fint det är! Jag ville dock ha en lite mindre romantisk stil, snarare klassisk, så jag kände att jag fattade rätt beslut, både med mannen och med bröllopsfärgerna.

4 kommentarer:

modren sa...

Brunt och rosa är jättesnyggt!
Under den bruna delen av bilderna kom jag osökt att tänka på
"my well balanced diet: one peace of chocolate in each hand."
modren

En långvarig förkylning sa...

Jamen åååååå!! Jag har ju precis bloggat om brunt, kommer imorrn tror jag (fick ett ryck och tidsinställde flera! Såg du Zendayas bruna klänning på Oscars-galan? Saknar brunt i modet, skulle vilja ha en snygg chokladbrun tröja/top, lite rödbrun kanske. Hade flera bruna favoritplagg på 90-talet; klänning, en hel dräkt t o m, jag som aldrig har trivts i dräkt annars, den var underbar. Det var ju mycke 70-talschic då som gällde. Så underbara bilder, måste genast in på Pinterest!

Anja Olergård sa...

Har glömt hela Oscarsgalan. Får kolla efter bilder nu.

Jag hade också en underbar brun dräkt, den var i ganska tjock ull och kjolen var alinjeformad. Längst ner på kjol och kavaj var det en brodering i rosa. Jag hade så mycket snygga kläder när jag bodde i Borås, var smal dessutom så kunde köpa vanliga storlekar och kunde fortfarande släpa mig runt i affärer och hitta reagrejer.

modren sa...

Skrev jag Peace??
modren